ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με μια εντυπωσιακή κινητή εφαρμογή!

Οι «έξυπνες» εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για την  ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η ενσωμάτωση και η διαχείριση εφαρμογών αποτελούν μέρος των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να σας  παρέχουμε το καλύτερο προϊόν με βάση τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, είτε αυτό πρόκειται για μια απλή είτε για μια σύνθετη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

Hλεκτρονικό και λιανικό εμπόριο, υγειά, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρηματοοικονομικά, τουρισμός, διαδυκτιακή μάθηση, ασφάλειες, εκδηλώσεις, επιχειρήσεις και αυτοκινητοβιομηχανία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς στους οποίους έχουμε δημιουργήσει εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα για τους πελάτες μας. 

Πώς δημιουργούμε μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα;
Για να κατανοήσουμε με σαφήνεια τις απαιτήσεις του πελάτη, ξεκινάμε με έναν καταιγισμό ιδεών μαζί με τα βασικά μέλη της ομάδας. Στη συνέχεια, δημιουργούμε ένα πρωτότυπο με εκτιμήσεις χρόνου και κόστους που θα παρουσιαστεί στον πελάτη για εξέταση και έγκριση. Όλα γίνονται με γνώμονα τον προϋπολογισμό του έργου, του πελάτη. Μετά την έγκριση του πελάτη, ξεκινάμε την ανάπτυξη της εφαρμογής και παραδίδουμε το προϊόν εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου. Εάν οι πελάτες θέλουν να προωθήσουν το προϊόν τους μέσω του τμήματος ψηφιακού μάρκετινγκ μετά την έναρξη του έργου, δημιουργούμε μια κατάλληλη καμπάνια πωλήσεων και μάρκετινγκ με τη βοήθεια των ειδικών μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ, ώστε οι πελάτες μας να προσεγγίσουν το σωστό κοινό-στόχο.

Γιατί να επιλέξετε την Bluebyte Cyprus για τη δημιουργία κινητής εφαρμογής για την επιχείρηση σας; 

- Προσεγγίζουμε με ευελιξία τη διαδικασία ανάπτυξης της εφαρμογής για καλύτερη οργάνωση.

- Δημιουργούμε για εσάς  εξαιρετικά αφοσιωμένους πελάτες παρέχοντας τους υψηλή ποιότητας εμπειρίας μέσω της εφαρμογής.

- Προνοούμε σκεπτόμενοι μελλοντικές προοπτικές της εφαρμογής και τυχόν αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν μεταγενέστερα στον κλάδο της επιχείρησης σας. 

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε:

  • iOS App Development
  • Android App Development
  • Kotlin App Development
  • Swift App Development
  • Xamarin App Development
  • Hybrid App Development
  • Ionic App Development

Στοιχεία Επικοινωνίας


Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 65, Λατσιά, 2220, Λευκωσία, Κύπρος

357 22 464530

info@bluebyte.com.cy

Newsletter


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!