Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Bluebyte Software ιδρύθηκε το 1990 στην Ελλάδα. Με την αύξηση της δραστηριοποίησης της η Bluebyte Cyprus ιδρύθηκε στην Κύπρο, το 2005, ως τοπική Κυπριακή εταιρεία με σκοπό να προσφέρει πιο άμεση και πληρέστερη εξυπηρέτηση, κυρίως στις κυπριακές ασφαλιστικές επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την διαχείριση τους στα χέρια του Insurance Works. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Με περισσότερα από 15 χρόνια στην Κυπριακή αγορά, η Βluebyte Cyprus έχει ως αποστολή να βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε επιχείρηση, προσφέροντας της αξιόπιστη μηχανογράφηση, διαρκή δωρεάν αναβάθμιση και βελτίωση των εφαρμογών στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, συνεχή προσαρμογή κι εναρμόνιση τους στις απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς, καθώς και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη που μπορεί να χρειαστείτε.

ΟΡΑΜΑ


Όραμα μας, μέσα από τις εφαρμογές και τα λογισμικά προγράμματα που προσφέρουμε καθώς και από τις συνεργασίες που πραγματοποιούμε, να κατορθώσουμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις ούτως ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους. Κύρια επιδίωξη μας να προσφέρουμε λύσεις σε προβλήματα των κυπριακών επιχειρήσεων επαληθεύοντας ταυτόχρονα τη φράση ο χρόνος είναι χρήμα, δίνοντας πραγματική υπόσταση στο σλόγκαν μας: Εξοικονομήστε χρόνο, πραγματοποιήστε περισσότερες πωλήσεις, αυξήστε τα κέρδη σας και δείτε την επιχείρηση σας ν’ απογειώνεται!

Στοιχεία Επικοινωνίας


Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 65, Λατσιά, 2220, Λευκωσία, Κύπρος

357 22 464530

info@bluebyte.com.cy

Newsletter


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!